Axalta Boya Sistemleri yeni kimliğine kavuştu

Ulaşım ve sanayi sektörüne boya tedarik eden Axalta, firmaların markalarını oluşturmalarına yardım eden tasarım şirketi uluslararası Future brand firması ile işbirliği yaparak yeni kimliğini yarattı.

Ulaşım ve sanayi sektörünün küresel anlamda boya tedarikçilerinden biri olan Axalta Boya Sistemleri, firmaların markalarını oluşturmalarına yardım eden inovasyon ve tasarım şirketi Uluslararası Future brand firması ile işbirliği yaparak yeni kurumsal marka kimliğini yarattı. Firma yeni logosu ile Axalta adını vurgulayarak hem şirketin hem de 130 ülkede 120 bin'den fazla müşteriye sunduğu ürün ve hizmetlerin sembolünü ortaya koymayı amaçlıyor.

Axalta Çin’de tesis açıyor,


“Kendini yüzde 100 boya geliştirme, üretim ve dağıtıma adamış bir şirket olarak, müşteri taahhüdümüzü gerçekleştirmeye hazırız" diyen Axalta Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Charles Shaver sözlerini şu şekilde sürdürdü: "En yüksek kalitede boya üretimine odaklanan 35 operasyon merkezimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede yanıt verebilmek için dört kıtada onlara en yakın bölgelerde yer alıyor. Örneğin, büyüyen otomobil pazarına tedarik sağlamak için Çin'de yeni bir tesis inşa etme kararı aldık. Boya endüstrisindeki 145 yılı aşan tecrübemizle, gelecekte yapacağımız yeniliklere dayanak olacak inanılmaz bir temelimiz var ve bu temel sayesinde, en popüler renklerden en iyi uygulama araçlarına kadar müşterilerimize en rekabetçi kaynakları vermeye devam edeceğiz.”

Axalta Boya Sistemleri Hakkında;

Çeşitlendirilmiş bir müşteri tabanı için ürünler geliştiren ve otomotiv orijinal ekipman üreticilerine (OEM) boya tedarik eden Axalta, pek çok OEM ürünlerinin kullanımı konusunda onay almış bulunuyor. Otomobil pazarının tamir boyası (refinish) segmentinde ise, bayrak markaları olan Standox, Spies Hecker ve DuPont Refinish ve diğer bölgesel ve ulusal markalarıyla Axalta, araç servis boyahanelerine tamir boyası sağlayan global tedarikçi durumunda. Axalta'nın Imron markasına güvenen nakliye müşterileri arasında ağır iş TIR’ları, karoser ve römork, lokomotif ve hafif raylı araç üreticileri bulunuyor. Genel endüstriyel segmentte ise, Axalta'nın Voltatex markasına güvenen elektrik aksamları üreticilerinden, korozyonu önlemek ve çevreyi korumak için Nap-Gard ürünlerini kullanan petrol ve gaz boru hatları üreticilerine kadar çeşitli müşterileri bulunuyor. Kapı, pencere, giydirme ürünleri ve ayrıca mobilya üreten mimari ve dekoratif müşterileri ise parlak renkler ve korozyon direnci konusunda Alesta toz boyalarına güveniyor.

www.tasimacilar.com


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yan Sanayi Haberleri

Altın İhracat Ödülü’ne layık görüldü
güçlü performansla tamamladı
Naturelgaz satış hacminde yıla rekorla başladı
ZF, karbondan arındırılmış, bağlantılı ve güvenli yolcu taşımacılığı teknolojileri ile Busworld Türkiye 2024 Fuarı’nda yerini al
Lansmanı Mısır’da Yapıldı