Törene Mega Trans Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Özbey, DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Temsilcisi Ömer Tuğlu ve Tırsan Treyler Teslimat Sorumlusu Mustafa Kurtuluş’un katıldı.
"Kässbohrer low-bed“
Mega Trans Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Özbey, gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı açıklamada ‘Kässbohrer low-bedleri tercih etmemizdeki en önemli neden, 2013 yılında aldığımız Kässbohrer low-bed‘den çok memnun kalmamızdır.‘ dedi.
"Sağlamlık ve kalite"
Araçların sağlamlığı ve kalitesi sayesinde ağır yüklemelerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebildiklerini buna ek olarak DAF-TIRSAN Otomotiv’in satış sonrasında vermiş olduğu çözüm odaklı hizmetleri ve geniş servis ağına sahip olması da kendileri için büyük avantaj olduğunu belirtti.
Kässbohrer’den Mega Trans Uluslararasi Nakliyat’a Low-Bed teslimatı
Mega Trans Uluslararası Nakliyat Kässbohrer 5 dingilli uzayabilir low-bed semi- treyler’ini Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

İlk yorum yazan siz olun