Hyatt, Tercihini yine Iveco’dan yana yaptı

Kurulduğu günden bu yana sadece Iveco marka çekiciler ile hizmet veren Hyatt Uluslararası Taşımacılık firması filosu için tercihini Iveco markasından yana kullandı.

Iveco yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Hyatt Uluslararası Taşımacılık’a 4 adet, Iveco Stralis çekici satışı gerçekleştirdi.

Mayıs ayında teslimatlar devam edecek

Haberin detayları ise şöyle: Hyatt’a 2 adet 450 HP motor gücünde EuroTronic şanzımanlı, intarderli, full donanımlı mega kabinli AS440S45 çekici teslimatı yapan Iveco Mersin bayisi Kılıçlar Otomotiv, aynı firmaya Mayıs ayının başında 2 adet 6X4 560 HP gücünde mega kabinli çekici teslim edecek.

‘Markaya güven duyuyoruz’

Gerçekleşen törende bir konuşma yapan, Hyatt firma ortaklarından Mehmet Doğan, ‘geçmişte her ne kadar Iveco markası ile tanışıklıkları olsa bile bu kadar rakip markanın bulunduğu kamyon pazarında ısrarla Iveco markasını tercih etmelerinin nedeni olarak, markaya duydukları güven olduğunu belirtti. 

İlgi ve Memnuniyet belirleyici oldu

Konuşmasının devamında Kılıçlar Otomotiv ile ilgili şu değerlendirmelere yer verdi: Kılıçlar Otomotiv ağır vasıta satış ekibinin ilgisi ve yakınlığı ile 24 saat servis hizmetlerinin belirleyici olduğuna dikkat çeken Doğan, ayrıca servis hizmet kalitesinden de son derece memnun kalmalarının, kendilerini etkilediğini ve kararlarını pekiştirdiğini ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Hizmet Kalitesini Sürekli Artırıyor
Tırsan’dan Barlas Lojistik’e 30 Adet Intermodal Multi Ride Teslimatı
Filosuna Katıyor!
markalı filosunu geliştiriyor
Actros ve Atego ile Genişletti