Ford Cargo İnşaat Serisi’nin 2 Mikser modeli Beton Fuarı’nda tanıtıldı

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Beton Fuarı’na Ford Cargo Mikser serisiyle katılan Ford; hazır beton sektörüne hitap eden modellerini tanıttı.

Ford, 21-24 Şubat tarihleri arasında 5. kez düzenlenen ve inşaat sektörünün buluşma merkezi olan “Beton 2013 Hazır Beton Kongresi ve Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"na; inşaat, hafriyat ve hazır beton sektörüne hitap eden Ford Cargo Mikser’lerle katıldı.

Ford Otosan Ürün Geliştirme Merkezi’nde Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Ford Otosan’ın Eskişehir, İnönü fabrikasında üretilen yerli Ford Cargo İnşaat Serisi, damper ve mikser kamyon tipleri ile çekiciden oluşuyor.


Pazara hafif ve ekonomik mikser kapsamında sunulan 3532M’nin (6x4) hem ağırlık limitlerinin önemli olduğu şehir içi kullanımına uygun hem de tandem arka aksı sayesinde off-road kullanımına uygunluğu ile farklı müşterilerin beklentilerini karşılama yeteneğini ortaya koyduğu belirtilirken, 3532M ve inşaat kullanımına uygun 500 MPa’nın dayanıklı şasisi, 320 PS motor gücü ve ağırlık avantajı ile müşteriye sunulduğu ifade edildi.


Aracın ilk alım maliyeti ile de avantaj sağladığını belirten Ford Otosan Kamyon Satış ve Satış Sonrası Operasyonları Grup Müdürü Emrah Duman; beton santrallerinin tüm Türkiye’ye yayıldığına dikkat çekerek, “Yakın ve orta mesafedeki inşaatlar ve kamu hizmetlerinde kullanılan betonu tedarik eden işletmeler daha hafif ve ekonomik kamyonlara ihtiyaç duyuyorlar. Ford Cargo 3532M de bu ihtiyaçları tam olarak karşılıyor” dedi. 


 


 


 


 


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sektörel Haberleri

Quick Finans Avrupa'nın lider treyler üreticisi KRONE'nin Türkiye'de finansman partneri oldu
çoklu enerji filosu ile start veriyor
milyar dolarlık ticaret hacmi yarattı
Gaziantep’te hizmete hazır
Scania’dan, Geleceğin Teminatı Çocuklar İçin Sürdürülebilirlik Etkinliği