Eyüp Lojistik’ten Otel Konseptinde Depolama: Depootel

Eyüp Lojistik, yeni Depootel konseptiyle depolama hizmetlerinde devrim yapıyor. 1 m²’den 100 bin m²’ye kadar esnek depolama çözümleri sunan Depootel, tıpkı bir otel gibi kişiye özel hizmetler sağlıyor.

Eyüp Lojistik’ten Yenilikçi Depolama Çözümü: Depootel

Gaziantep’in en büyük lojistik firmalarından Eyüp Lojistik, butik hizmet anlayışıyla geliştirdiği Depootel konseptiyle müşterilerine yeni nesil depolama hizmeti sunuyor. Depootel, 1 m²’den 100 bin m²’ye, 1 paletten 100 bin palete kadar esnek depolama ve kişiye özel depo tasarım imkanları sağlıyor.

Esnek ve Kişiye Özel Hizmetler

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Depootel konseptinin firmaların stok ve hammadde depolama ihtiyaçlarına çözüm sunduğunu belirtiyor. Ürünlerin depolanması, paketlenmesi, barkodlanması, etiketlenmesi, ambalajlanması gibi hizmetler tamamen müşteri ihtiyaçlarına göre şekilleniyor. Ayrıca, depolanan ürünlerin stok sayımları düzenli olarak yapılarak müşterilere bilgi veriliyor.

Güvenlik ve Profesyonellik

Depolar, 24 saat güvenlik personeli ve kapalı devre güvenlik kameraları ile kontrol ediliyor. Müşterilere anlık bilgi paylaşımları, profesyonel çalışanlar tarafından titizlikle yapılıyor. Bartık, Depootel’e ilginin her geçen gün arttığını memnuniyetle gözlemlediklerini ifade ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

KRONE’yi Tire’deki Fabrikasında Ziyaret Etti
Gerçekleştirmede Kilit Bir Role Sahip
Önemli Bir Adım Daha Attı
lojistiği güçlendirecek görüşme
yatırımlarına devam ediyor